söndag 5 december 2010

Snö, snö och mera snö - och ett allvarets ord!

 
Vilken andra advent! Det har kommit så mycket härlig snö och vad passar bättre än att gå på julmarknad. Efter en fantastiskt trevlig lördagskväll med Catarina och Ingmar, så vaknade jag sent. Jeppe spelade tennis med Peter tidigt och kom hem vid elva. Vi gjorde oss snabbt i ordning för att bli upplockade av Susanne och Göran. Färden gick mot Stora Holm och deras julmarknad. Så fint! Så vackert! Så trevligt! Så mycket fint att köpa! 



När vi lämnade Stora Holm mötte vi Louise och Stefan. I torsdags blev jag varse om att Louise har, tillsammans med Marika Lang, givit ut nedanstående bok. Denna fick jag av Louise tack <3, den är så fin. Så vill ni ha ett tips på en perfekt present med många visdomsord, så köp den. 

 

Lite allvarets ord så här i jultider. Har ni anmält er till donationsregistret? Gör det! Våga ta ställning och gör ett aktivt val http://www.donationsradet.se/forprivatpersoner/sahargordu/donationsregistret/Sidor/default.aspx. För att förstå vidden av behov så läs gärna följande blogg: http://www.hejaabbe.com/ . Ta diskussionen med nära och kära. Vet vi hur vår omgivning vill?

 

Njut av denna fantastiska adventshleg!//M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar