torsdag 3 november 2011

Maraton, som lär göra sig till känna imorgon

Kanske inte ett helt smart drag att köra ett maraton i silversmide, men så kul. Fick möjligheten att "läsa" in förlorad tid och det är ju svårt att tacka nej till det, framför allt när jag bara går en "kort"-terminskurs på sju gånger á tre timmar. Tar det dessutom ca tio timmar att göra ett hårt armband, så behövs de. Kunde dessutom inte avstå erbjudandet att gå en kortkortkurs på fyra gånger, direkt efter denna. Ligger lite dumt till i tid, med tanke på både betygssättning och julfirandet, men så får det bli. Dagens sex timmar gick åt till ett par stavörhängen samt ett stavhalsband. Helt plain, men det är oftast det som är vackrast. Fick dessutom påbörjat två julklappar och fick ej avslutat ett dåligt samvete. Började i alla fall med att såga itu de halvfärdiga ringarna, som var tänkta till ett armband. De måste smidas om, men det kommer inom sinom tid. Eftermiddagen och kvällen har varit mysig, och mysigt var det att få sitta och prata över en god middag med Annika. Sällan vi får den tiden på arbetet och under själva silversmidet är vi så inne i våra arbeten, så då blir det inte mycket prat.

Troligen kommer denna dagen ge sig tillkänna inatt eller imorgon, så det är bäst att buffra och mota Olle i grinden. Allt för att kunna stå på benen imorgon. För morgondagen ska vigas åt lite gym och en fika med Eva. Kan dess utom få bli en promenad med. Tintin eller Svensson, Svensson på bio samt paddling står på helgens agenda.

Skönt att bara vara, vilket jag behöver mer en någonsin nu! Fast ett telefonsamtal i förmiddags värmde och lyfte. Tur att man fungerar lite som en Duracellkanin, Ska bara ladda om...So I will be back, asap!

Kärlek!//M <3
"Det finns mer i livet än att öka farten", Mahatma Gandhi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar