måndag 28 maj 2012

Lule


Lång dags färd är avslutad och vi stammar åter halländsk mark. Efter att ha haft trevliga dagar i Luleå och fått ta del av Sofias examen, kan vi nu luta oss tillbaka och njuta. Ytterligare en milstolpe är satt. Inte kunde jag drömma om att dessa tre år skulle gå så fort. Det känns som om det var igår som vi skjutsade upp Sofia till Vänortsvägen. Vi drog snabbt upp i fredags och kom till Sofia på kvällen. Vi tog en hemkörningspizza och ett glas vin, Josephine och Larsa gjorde det samma. Sofia åkte och hämtade Kristian på Kallax. Vi kröp ner i hotellsängen. På morgonen kom Sofia och Kristian och åt frukost med oss. Mysigt, även om Kristian var lite nervös ;). Fast det förstår jag. Det skulle jag med varit, med dessa föräldrar som Sofia har. Fast visst var vi snälla Sofia? =D


En kort vända på stan, innan det var dags för gemensam lunch med Josephine och hennes familj. Kul att få träffa dem, då vi har hört så mycket om dem. Dessutom var det väldigt skönt att få sitta med dem på kvällens sittning. Innan middagen var det examensceremonin. De fick sina LTU-nålar och diplom. Så det som de nu ska vänta på är att socialstyrelsen ska utfärda deras leg. 

Då vi var tvungna att åka tidigt på söndagsmorgonen, så var natten inte så sen. Vid tolvtiden tackade vi för oss, för åter sitta i bilen klockan åtta. Då var det dags att ta släpet bort till Vänorts för att packa in Sofias fyra flyttlådor. Som tur så valde Jeppe ett släp på 2.50 x 2 då det visade sig vara något mer än fyra kartonger. Nästan, ja bara nästan, fick allt plats. En hylla fick lämnas på platsen sedan undrar jag var det vita bordet till TV är? Oavsett så får de skänkas eller slängas. För det blir svårt att ta det på flyget.

Ja nu kommer Sofia att flytta ner till Västkusten igen, i alla fall för sommaren och arbetet i Kungsbacka. Sedan får vi se vart kosan styr henne. Vår kosa styr oss tillbaka till arbetena. Det är dags att göra det där sista innan sommarlovet är ett faktum. Fast nu lever vi här och nu med ALLA Sofias pryttlar, som snarast ska transporteras till hennes nya bostad - Johannas lägenhet.

Fast nu njuter vi av alla blommor, träd, ängar, dofter och hoppas att vattentempen ska skjuta i höjden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar