lördag 21 maj 2011

Så sliten efter Göteborgsvarvet!

Hur trött kan man bli efter en halvmara? Jo väldigt, trots att jag inte sprang. Det är ju så skönt att kunna skylla på ryggen... Trots detta så bar det iväg till Göteborg idag, där det var drygt 60 000 stycken löpare som skulle ta sig runt Göteborg. Helt otroligt att se alla dessa människor, vältränade som det tyck synes helt galet otränade. Vi skulle följa Johanna, Jacob, Martin, Sara och Stig idag. Dessutom så träffade vi Anna från Stockholm och några till. Däremot så såg vi inte Cathtrin S-Prien. men vi vet att hon kom in på en bra tid. 

                                            Johanna, Sara, Stig och Martin


                                          Johanna och Jacob

Ja alla tog sig i mål på mellan 1.45-2.18. Tycker det är bra då både Johanna och Jacob har dragits med förkylningar hela vintern och våren, sedan så är det ju synd att du Jacob inte höll hela vägen ut och slog Martin ;). 


Ja, nu pustar vi ut i soffan efter en härlig middag. Vi tjuvfirade vår 24-åriga bröllopsdag lite i förskott, eftersom Jeppe åker till Kumla på måndag igen. Hur gott är det med färsk sparris och jordgubbar med riktig vaniljglass från SIA? Denna gång har vi dubbelt att fira. Dels vår bröllopsdag, givetvis, och att Jeppe har fått lägenhet i Kumla, till 99 %, from den 1 juli. Skönt för honom att slippa bo på hotell och kunna ha sitt egna kryp in. Så det blir väl för mig att dra till Kumla vissa helger. Konstaterade att det är ju lite närmre Stockholm och Stockholm = shopping! Det blir bra det.

Nej nu ska vi fortsätta att njuta av kvällen.//M

"Framgångens hemlighet är att aldrig släppa målet ur sikte",  Disraeli


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar