lördag 25 juni 2011

Njuter av sommaren

Mmmm vilket härligt väder! Tycker att denna midsommar har varit så bra. Gårdagen firades i Orreviken hos familjen Beckman. Vi var ett tjugotal plus ett gäng med ungdomar, som hängde med ett tag. Dagen började redan vid lunch med sill och jordgubbar, precis som det ska vara. Därefter var det en poängpromenad som givetvis vanns av det laget som jag var med i. Lite faktafrågor och lite resultatbaserade frågor. Då gällde det att komma ihåg vem vi hade kryssat för. Senare på kvällen var det middag och disco. Klart att det är disco när Disco-Hans arrangerar party! Grymt trevliga vänner och grymt kul att träffa nya vänner. Jag är så glad att jag hängde med, trodde verkligen inte det dagen innan då återbud låg väldigt nära till hands. När vi körde hem på nattakvisten var det med ett leende på läpparna.

Sömnen på den lånande Tempurmadrassen har varit god. Ska bli spännande och se det eventuella resultatet när jag testar min vanliga bäddmadrass igen. Är det madrassen eller läkarens nya ordination på den nya medicineringen som hjälper? Spelar ingen roll, för visar det sig att madrassen hjälper då är det bara att skaffa en. Det är det helt klart värt!

Morgonen har varit en morgon precis som det ska vara på midsommardagen, långsam. Sov länge, eller jag i alla fall, och åt frukost ute i solen. Därefter klippte vi lite buskar och träd. Vilken skillnad det blir, så mycket ljusare och öppnare. Har en massa idéer med vår pyttelilla trädgård, som kanske kan förverkligas, eller inte...

Just nu inväntar vi att diskmaskinen ska bli färdig, för att dra till landet. Tar oss en kortis där nere, eftersom vi inte kommer att åka ner förrän vecka 29. Ska bli mysigt att mysa med familjen, Sofia och Jacob åkte ner med Lars i torsdags och Pålle och Siv har varit där nere ett tag. Ska dessutom prata igenom med Sofia huruvida vi ska till Norge och vandra lite med Isen och Anna, Sofia har en kompis som arbetar på en fjällstation i sommar och vill att Sofia ska komma upp. Hoppas att det blir av!



Nej , nu väntar Haverdal!

Kärlek!//M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar