söndag 5 juni 2011

Vilken upplevelse att vara hos fam Intini-Prien i Monza

Ja mycket ska man fà uppleva innan... Vàr Milanotur bòrjade med att Tinna blir av med kòrkortet. Det visade sig vara ett nàgot gammalt kòrkort - drygt ett àr. Bòter ì, indraget kòrkort pà plats och ett nytt ska skaffas pè màndag nàr bòterna ska betalas. Johanna var den som fick kòra till Monza. Spànnande! 

Vàl framme i Villasanta sè àkte vi till en supermysig restaurang inne i Monza dàr vi èt friterade skaldjurm vilket Tinna inte borde ha gjort. Allergisk reaktion och sànglàge! Johanna, Jacob och jag fick en grym guidning av Sofia i Milano dagen efter. 

Idag har vi kòrt ner till Genova. Pà vàgen stannade vi till pà en megastor outlet dàr Franco var shopparnas shoppare. Sàg aldrig att màn inte kan shoppa... Pà vàgen sà skulle det bli vaktombyte pà bònpallen. Jaocb skulle ersàttas av Johanna pà Francos HD 1700 kubikare. Under tiden gàr larmet pè Mercedesen och en man fòrsòker gòra inbrott i bilen. Vi var kanske tio meter ifràn den. Sà jàkligt! Tur att inget hànde, fòr dàr làg 3 x handvàskor och Jacobs systemkamera.

fàrden gick vidare mot Genova och glass och bad, fòr mig och sedan Recco fòr mat. Friterad ost som apertif och pizza. Mumsmums! Dàrefter var det dags att hoppa upp pà bònpallen igen och jag kànner mig som en riktig spàtta! 

Nu àr snart dags att krypa till kojs och brumma som en àkta HD. Johanna och Jacob fàr sàga vad de vill...

Kàrlek till er alla!//M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar